top of page
Waar komt die radiance nu vandaan?

Heey daar! 👋🏼 Ik ben Shari - een impulsieve en goedlachse dame die houdt van nieuwigheden en uitdagingen. 

Ik leefde het leventje dat ik dacht dat ik moest leven, maar stond er niet bij stil dat ik daardoor alles op automatische piloot deed en altijd in mijn hoofd zat in plaats van te luisteren naar mijn lichaam - naar mijn genot.

Ik heb op mijn 27ste moeten ontdekken wat het is om vrouw te zijn.

Het gaf me ontzettend veel kracht en tegelijkertijd deed het me erg verdriet. Weten dat ik 27 jaar lang niet bewust heb beseft wie ik in essentie ben, wat ik leuk vind en wat mijn vuur doet aanwakkeren: dat was een harde noot om te kraken.

Enkele key elementen van radiance:

DSC07868.jpg

Beweging

Lange tijd was ik getekend door mijn verleden door onder andere pesterijen over mijn uiterlijk als kind en door het beeld dat de maatschappij creëert. Net zoals velen denk ik, toch?

Ik ben altijd sportief geweest - dat vonden mijn ouders nu eenmaal heel belangrijk. Toch voelde ik nooit alsof ik "erbij hoorde". En uiteindelijk willen we dat toch allemaal - niet?

6 jaar geleden stapte ik binnen bij OmniMove, want ik wou de sport CrossFit een kans geven. Het begon als een sport, maar eigenlijk is het een hele filosofie, een familie.

Ik leerde er zorg dragen voor mijn lichaam. Ik daagde mezelf uit met bepaalde gewichten, ervaarde geluk als ik week na week sneller werd en mijn lichaam andere vormen zag aannemen. 

En toen ontdekte ik yoga: "da's om te ontspannen" dacht ik. Om zen te worden. Ik vond het leuk, maar begreep niet helemaal wat yoga nu net was tot mijn man, Stijn Pieters, me de filosofie toonde: hij past die toe in alles wat hij doet. En zo ben ik mijn eigen draai aan "yoga" en meditatie beginnen geven. Ik zit bijvoorbeeld niet stil in kleermakerszit of volg een bepaalde reeks houdingen. In plaats daarvan luister ik naar wat mijn lichaam wil. En ik doe exact dat. Wil ik springen? Dan spring ik. Wil ik liggen en over mijn benen strelen? Strelen zal ik.

 

En dat is zo bevredigend.

 

Die combinatie van sport en genot is voor mij goud waard.

Skip ik mijn workouts of mijn genot?

Dan krijg ik er vroeg of laat de weerslag van.

Het staat niet los van elkaar.

Voor mij niet.

Voor mijn #radiance niet.

DSC07851.jpg

Sensualiteit

In de zomer van 2020 was ik in mijn vrouwenbijbel aan het lezen en ik kreeg plots een heel warm gevoel en dacht "ik moet een naaktfotoshoot doen". Zomaar, plots. Zonder twijfelen boekte ik de shoot.

Toen ik de preview ontving voelde ik me als een klein kind in een snoepwinkel: ik herbekeek de video met previews niet 1x, niet 2x - maar echt 20x (of misschien zelfs meer). Ongelooflijk. Ik was zo verrast met de beauty en confidence die ik zag op dat beeldscherm. En dat was ik. Ik voelde het door heel mijn lichaam. Sindsdien ben ik mijn lichaam meer en meer beginnen appreciëren en steek ik het niet meer weg. Daar is niemand mee gediend. Zeker ik niet.

Een jaar lang focuste ik op sensualiteit. Het opwekken van genot in dat goddelijke lichaam van mij.

En net voor het einde van 2020 kocht ik mezelf een camera. Want ik wil experimenteren met fotografie en vrouwen hetzelfde laten ervaren als ik toen tijdens die fotoshoot.

DSC09660.jpg
Wil jij graag dat vuur in jezelf ontdekken? Laat het me weten en we plannen een gratis kennismakingsgesprek in.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page