top of page
  • sharivandecraen

Doe ik het wel goed?

Het antwoord daarop is simpel: JA.


Wat is Project Radiance nu net?


Een vraag die me heel fel bezig houdt.


Terwijl ik dit typ voel ik mezelf mega Radiant en ook mega ziek. Iets wat vroeger in mijn leefwereld niet kon. Hoe kan je nu ziek zijn en tegelijkertijd ook Radiant?


De waarheid is dat ik me echt kut voel: keelpijn, hoofdpijn. Prettig is het niet.


En toch durf ik zeggen dat ook dit ontzettend Radiant is.


Radiance is namelijk niet alleen een gevoel van extreem geluk, genot en succes.

Radiance is luisteren naar je lichaam. Mijn lichaam is me nu heel duidelijk een signaal aan het geven wat ik blijkbaar al een tijdje heb ontweken. Hoe jammer ik het ook vind dat ik nu de fut niet heb om productief, creatief of sportief te wezen, zo blij ben ik ook dat ik dit mág voelen.


Ik geloof er namelijk niet meer in dat je gewoon ziek wordt van geen jas of sjaal aan te doen als het regent buiten. Of dat je gewoon ziek wordt als er iemand anders in je nabije omgeving ziek is.


Daarvoor hebben we een immuunsysteem dat ons beschermt.


Ik geloof erin dat we bepaalde zaken moeten confronteren: situaties op je werk die aan je vreten maar waarvoor je de durf niet hebt om ze te trotseren, zaken die je opkropt in je relatie die je voor jezelf houdt om niet moeilijk te doen.


Als we die zaken niet tacklen, dan komt het vroeg of laat toch nog eens op ons pad. En als je het niet ziet of niet wil zien, dan zal je lichaam er vroeg of laat wel een stokje voor steken.


En "grappig" genoeg hebben we in de Westerse wereld ook daar iets op gevonden: dafalgan.


Alle emoties die ons tijdelijk pijn doen, maar ons zoveel plezier en extase kunnen gunnen eens we ze onder ogen komen en oplossen, dimmen we. Met medicatie of afleiding zoals tv, sociale media, en noem maar op.


Ik had nu blijkbaar ook enkele signalen gemist. Dankzij een sterk staaltje seksuele energie is het me nu allemaal duidelijk. Seksuele energie is namelijk een ontzettend krachtige bron van energie waarvan de kracht mij zelfs soms doet omverblazen. Het vergrootte even alles en zorgde ervoor dat de dingen die vast zaten in mijn lichaam, nu loskomen in de vorm van ziek zijn.


Don't worry: ik voel me rot, maar ik voel me oh zo krachtig tegelijkertijd. Want wacht maar als ik het nodige werk doe om hier door te komen. Dan is the sky echt wel de limit.


Dankbaar. Dat ben ik. Dankbaar dat ik zo bewust deze signalen mag lezen en er mee aan de slag mag gaan.


En dus op de vraag: wat is Project Radiance nu?


Ja, Project Radiance zijn mooie foto's.

Maar Project Radiance is vooral mijn levenswerk. Mijn manier van leven en hoe ik in het leven sta. Een boodschap die je eventueel kan helpen. Dan zal Project Radiance voor jou veel meer diepgang en vrijheid bieden dan enkel die mooie plaatjes.

Als deze boodschap jou niet dient. Dan is dat ook 100% prima. En dan kan ik je alleen maar veel plezier wensen met deze mooie plaatjes.179 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page