top of page
  • sharivandecraen

Vrijdag de 13de

Vrijdag de 13de - dag van de Divine Feminine.


Een dag waarvan ik dacht "wauw - da gaat echt mijne dag zijn".

Als in een "is de wereld hier wel klaar voor?" dag.


De vraag was echter eerder "ben ík hier wel klaar voor?"


Waarvan ik dacht dat het ene fantastische na het andere ging gebeuren en ik me beter dan ooit ging voelen, bleek het compleet tegenovergestelde te zijn.


De ene flop na de andere. Het ene vervelende moment na het andere.


's Ochtends vond ik de sleutel van mijn auto niet en duurde het even voor ik iemand kon bereiken die me naar mijn werk kon brengen.


Eindelijk aangekomen op mijn werk, bleek dat ik mijn gsm in alle snelheid thuis was vergeten. Daar zat ik dan. Balen.


Toen ik eindelijk thuis kwam - opnieuw na een tijd bedelen voor een rit naar huis en een treinrit later, kwam ik thuis aan. Ik koos niet voor de gezonde optie. Die kebab moest er gewoon in. Ik voelde me er niet beter door, maar ook niet bepaald slechter. In plaats van die pint die ik dacht erbij te drinken, nam ik een iets bewustere keuze en ging ik voor water.


Dat glas water viel natuurlijk over heel mijn boek en over heel de zetel. Alles nat. Jup, de miserie stopte niet.


Ik weiger nochtans om te zien dat de Divine Feminine niet mijn dag is. Ik weiger te accepteren dat ik niet Divine ben.


Onlangs startte ik uit curiositeit een introductie tot Shamanisme. Het is een voor mij redelijk ongekend terrein, maar het triggert me. & dus ben ik er effectief mee gestart.

Veel valt er nog niet over te vertellen, maar een fijne les die ik er al uit haalde was de volgende:


Het is niet altijd makkelijk om het positieve te zien - trust me, op een dag als vandaag kost het me ook moeite hoor - maar bij shamanistische "reizen" zoals ze zeggen, kan je alles tegenkomen. Goed of slecht. Fijn of onaangenaam. Wat je ook ervaart - het is nuttig jezelf de vraag te stellen "Welke les moet ik hier uit leren?"


Deze "miserie" op deze vrijdag de 13de - dag van de Divine Feminine - is hoegenaamd een les. Hoe ik deze moet interpreteren is me nog niet gekend, maar ik ben heel blij dat ik zulke sterke tekens krijg van "het universum". Er is duidelijk een boodschap die ik moet krijgen en daar ben ik blij om.


En dan nu - Adem in. Adem uit. - Jij bent ook zo Divine. Ik weet het gewoon.
127 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page