top of page
  • sharivandecraen

Ik mis je

Jij, sterk en onafhankelijk wezen.


Met je zachte huid.

Een glimlach die van verre al straalt.

Je voeten die je daar brengen waar jij maar verlangt.

Je lange, slanke benen.

Ietswat prikkelend door de stoppeltjes die erop groeien.

Je gespierde armen die je in staat stellen te grijpen naar dat wat je maar wil.

Je ogen.

Waarmee je al het mooie om je heen kan waarnemen.


Jij.


Je kan zoveel.


Je hebt er alle tools voor.


Ja, jij.


Ik mis je.Het mooiste dat je kan doen is even voor jezelf kiezen.Al een tijdje gaat er door me heen dat ik eenzaam ben. Hoezo eenzaam? Ik heb toch mijn collega's, mijn man, mijn familie en vrienden die ik kan opbellen en horen wanneer ik maar wil?


Ja, inderdaad.


& Nee. Niet díe eenzaam dus.


Eenzaam in de meest diepe vorm van het woord. Weg van mezelf. Vervreemding van mezelf.

Weg van mijn plezier en weg van mijn genot.


Ik heb nochtans alle tools bij me om mijn eigen geluk en genot op te zoeken.

Seksueel genot? Nee - althans niet zoals de meesten dit kennen. Genot van gewoon mezelf te zijn. Van uit mijn hoofd te komen en eventjes alles rondom me te laten zijn voor wat het is. Van blij te zijn met wie en wat ik ben en doe.


Mijn hele lichaam huivert naar dát genot.


Maar het is mijn hoofd dat overneemt.

Gelukkig. Soms dan toch.


In mijn job is het net belangrijk om goed na te denken over wat ik doe.


Maar ik ben meer dan mijn job.

& daar waar mijn job niet is, daar hoort mijn lichaam baas te zijn. Niet mijn hoofd.


Mijn échte tools blijven onbenut.


Ook al dans ik, breng ik mijn lichaam in beweging, werk ik met mijn ademhaling.

Het effect is van korte duur. Van het langdurige stralende effect dat ik ooit heb gekend, is geen sprake.


Vrouwen hebben de kracht om elkaar naar een hoger niveau te brengen. Daar geloof ik sterk in. & ook al ben ik geen expert, psycholoog, of wat er ook in dat rijtje thuis hoort. Ik voel dat ik me met vrouwen moet omringen om mezelf te doen stralen. En ook anderen te doen stralen.Daarom beslis ik nu - semi halsoverkop - voor mezelf.

& daar heb ik jou voor nodig.

Als je dat wil.


Het mooiste dat je kan doen is even voor jezelf kiezen.


Zondag 10 januari, om 11u30 nodig ik je uit op een Zoom call.

Het is moeilijk om te omschrijven wat de sessie zal inhouden. Ik beloof je dat het de moeite waard gaat zijn. Ik neem je mee op ontdekking naar plezier en genot. We gaan gebruik maken van ons eigen lichaam en onze ademhaling. Of het plezant gaat zijn? Garantie!Al ingeschreven?


Nee?
Ja, goed zo! ;)

336 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page