top of page
  • sharivandecraen

Ik wil nen tijger zijn. En gij?

Ja. Da wil ik echt. Ne wilde tijger.


Nee, niet da beest.


Wel nen tijger als in een godin die haar vrouwelijkheid ten volle omarmt. Ik wil mijn seksuele energie kunnen gebruiken om dingen gedaan te krijgen. Nee, niet mijn weg naar de top opvrijen zoals dat in ons huidig milieu zou worden aangenomen.


Wel door toe te geven aan mijn eigen fantasieën. Wel door mezelf te zien als de sexy persoon die ik ben.


Gedaan met alles weg te steken. Gedaan met me kleiner te maken, omdat het "niet oké is om jezelf sexy, sterk en slim te voelen".


Daar heb ik genoeg van.


En daar stopt het.


Ik heb zoveel meer te bieden als ik me niet wegsteek achter een farce.


Wij allemaal hebben fantasieën. Zij het dromen, zij het seksuele fantasieën. En weinigen durven erover te spreken. Althans zonder het weg te lachen achter platte humor die de boodschap doet wegkwijnen.


Waarom?


Waarom in godsnaam doen we dat?


Wat is er mis met die fantasieën?


Ik verkies die heerlijke fantasieën die ons sterker in onze schoenen doen staan boven flauwe moppen en rotopmerkingen over "den ene poept met den andere".


Aan dat laatste hebben we niks aan. Het leidt er alleen maar toe dat we meer en meer lachen met seks en met onze fantasieën. Terwijl die er net zijn om kracht uit te scheppen.


Wat als ik nu eens voortdurend dacht "gij seksgodin, gij tijger, gij prachtvrouw"? Zou me dat dan niet veel verder brengen dan wanneer ik mezelf het verhaaltje vertel "ik moet dit gedaan krijgen, en ik moet dat gedaan krijgen" of "ik kan dit niet" en "ik ben niet goed genoeg"?


So far the brain fart.

Denk daar maar eens over na.


Wat zijn jouw fantasieën?


Eerlijk. Voor jezelf. Benoem ze. Bedenk ze.

Respecteer ze.
By the way: je kan je nog steeds inschrijven op de wachtlijst van mijn volgende sessie rond sensualiteit. No strings attached: http://unbouncepages.com/projectradiance/

De volgende datum komt er snel aan!

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page